Arbeidsgiver

 • Finn din nye medarbeider

  Beskrivende ord gode søkeord

  Ønsker du å finne den rette, nye medarbeideren uten at du må måtte gå veien via søknadsbunker og intervjuer? Da er vi snarveien til riktig kandidat. Vi har til enhver tid tilgang til flere hundre personer som er på utkikk etter nye arbeidsgivere og utfordringer i arbeidsmarkedet.

  Les mer >

 • Lærling

  Avtale

  Dersom du som arbeidsgiver åpner døren for lærlinger, vil du raskt oppleve at du får mulighet til å bli kjent med dyktige og motiverte kandidater til fremtidige stillinger på en unik måte.

  Les mer >

 • Rekruttering og arbeidslivserfaring – to sider av samme sak

  Årlig har Sonans Karriere over 4 000 personer igjennom ulike opplæringsprogram i Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold og Vestfold.

  Er din bedrift i en rekrutteringsfase kan det være en veldig tidsbesparende og en god investering å ta kontakt med oss for å få å en tilbakemelding på om vi kan ha den rette kandidaten med den bakgrunnen, kompetansen og personlige egnetheten som du er på utkikk etter.

  Har din bedrift også kapasitet til å ta imot en kandidat som trenger opplæring og/eller avklaring i forhold til en ny yrkesretning på praksisplass eller som lærling vil vi også gjerne høre fra deg.

 • Mann og lyspære - en lys ide