Våre erfarne veiledere

Våre erfarne veiledere

Våre engasjerte og profesjonelle veiledere har erfaring fra undervisning, rådgivning, karriere- og yrkesveiledning

Vi er opptatt av helhet. Sammen med deg finner vi frem til dine egenskaper, interesser og din kompetanse. Vi møter alle våre deltakere med respekt, likeverd, ærlighet og ønske om å bidra til empowerment av hver enkelt deltaker. Det betyr at vi alltid tar utgangspunkt i deg som person med din unike historie, før vi jobber videre med hvilke muligheter du har på arbeidsmarkedet.

På alle våre lokalkontorer finner du veiledere med god kunnskap om arbeids- og utdanningsmarkedet både lokalt og nasjonalt.

Sonans Karriere har gjennom sine 25 år valgt en rekrutteringsstrategi hvor vi har ønsket å tilknytte oss mennesker med en bred fag- og erfaringskompetanse. Dette gjør at vi i dag har over 100 faglig sterke veiledere som daglig sørger for at våre deltakere møter et bredt sammensatt veilederteam uansett hvilke utfordringer de må møte og løse for å komme videre i arbeidslivet og livet sitt.

Våre veiledere er også ydmyke på at de stadig må være i læring og utvikling, og dette har vi et bevisst forhold til både gjennom kontinuerlig faglig opplæring og fagdeling, i tillegg til den daglige læringen vi får gjennom samspillet med våre deltakere.

Les historiene fra våre veiledere og deltakere. Eller send inn din åpne søknad som veileder.