Om Sonans Karriere

 • Hvem er vi

  Gruppe

  Sonans Karriere er over hundre ansatte fordelt på kurssentre over hele Østlandet. Årlig deltar over 4000 personer på våre kurs. Vår visjon er å være den foretrukne samarbeidspartnere i omstillingsprosesser. Vi skal være best på kvalitet og best på formidling.

  Les mer om hvem vi er

 • Hva gjør vi

  Arbeidsplass

  Sonans Karriere tilbyr ulike kurs og individuelle veiledningsprosesser som er tilpasset mennesker i omstilling. Vi tilbyr profesjonell karriererådgiving og yrkesveiledning. Vårt mål i alt vi gjør, er å hjelpe hver enkelt deltaker tilbake eller inn på arbeidsmarkedet.

  Les mer om våre kurs

 • Deltakerne har ordet

  Jente med kurs

  Daglig er vi så heldige å få møte mennesker i ulike aldre med ulike historier og bakgrunn. Vår motivasjon finner vi når vi klarer å skape positive endringer i den enkelte deltakerens liv. Her deler vi noen av de gode historiene fra menneskene vi møter.

  Les mer om våre historier

 • Motivert ungdom søker ”døråpnere”

  I Buskerud har Sonans Karriere, Fagopplæringsseksjonen og NAV Buskerud gått sammen om prosjektet Aktiv mot læreplass.  Det er et tilbud til ungdom som har gjennomført VG1 og VG2 og står uten læreplass. Formålet med kurset er å formidle ungdom til praksisplass som kan føre til læreplass innen sitt fagområde.

  Vi i Sonans Karriere ønsker å tilknytte oss flere samarbeidspartnere i det offentlige og private næringsliv for å skaffe flere motiverte ungdommer læreplass! La din bedrift bli med og være en døråpner til arbeidsmarkedet for ungdom du også.

  Les presseomtale av prosjektet Aktiv mot læreplass.

 • Mann ved vegg

Vi ser hele mennesket – våre verdier

Alle mennesker har krav på å bli sett som det mennesket de er – i den livssituasjonen de befinner seg i. Vår tilnærming til hver enkelts utfordring er preget av respekt, likeverd, ærlighet og empowerment av den enkelte. Vi som veiledere utviser imøtekommenhet og ydmykhet og inviterer til dialog. Vi er lyttende, forutsigbare, positivt direkte og tydelige. Les mer >

Våre kurslokaler

Vi er lokalisert i 7 fylker på Østlandet
Du finner en oversikt over hvor du finner oss her.