Ledelse

NA_636px-new

Ledelse

Selskapet ledes av Oddbjørn Sve.

Regionalt ledes selskapet av:
Region Oslo, Akershus og Østfold: Regionleder Trine Ekrem
Region Buskerud, Hedmark og Telemark: Regionleder Hanne Christiansen Holm

Våre historier
Les Lindas historie – fra NAV ansatt, via permittering til gründer i oppstart og vekst, og om Heidis reise fra omsorgsbakgrunn som barnevernspedagog til fagansvarlig for Nordic Academy.

Linda

Linda Trandum Terjsen«Livet er et sett med utfordringer som alle må møtes og løses»

Livet blir sjelden slik vi første gang staker den ut, og slik ble det ikke for meg heller. Avbrutte jusstudier, tøffe omstillingsvalg i livet, innskrenkninger på arbeidsplassen med påfølgende jobb som arbeidssøker er bare noen av de situasjonene jeg også har følt på kroppen og sinnet.

Likevel er det vel også disse situasjonene, og de valgene de har tvunget meg til å ta, som har gjort meg til den jeg er i dag, og som også gjorde meg så innbitt og målrettet da de flest rundt meg fortalte at jeg ikke kunne lykkes med å bygge opp en bedrift hvor målet mitt var å ivareta mennesker som også hadde kommet inn i vanskelige livssituasjoner.

Jeg er veldig glad jeg ikke lyttet til kritikerne og pessimistene jeg hadde rundt meg, men isteden tok dag for dag og løste utfordring for utfordring. Etter flere tiår med hard jobbing, er jeg stolt over å ha fått være med på å skape over 100 arbeidsplasser med medarbeidere som hvert år hjelper over 4000 mennesker til å takle omstilling i vanskelige livssituasjoner. Fortsatt brenner motivasjonen, og kritikerne har stilnet.

Linda Trandum TerjesenGründer og strategi- og markedsdirektør i Sonans Karriere AS/Nordic Academy

Heidi

heidi-stordalen-skredsvig-widget «Den som mener man er ferdig utlært er ikke utlært, men ferdig»

Med bakgrunn som barnevernspedagog og familieterapeut er mitt utgangspunkt at vi lærer hele livet, og at vi tilegner oss ny kompetanse hver eneste dag. Omstilling stiller krav til endring, og selv om denne situasjonen både kan oppleves utfordrende og kanskje litt skummel – slik den også gjorde for meg da jeg bestemte meg for å søke nye utfordringer etter å ha jobbet over 10 år i Barneverntjenesten, byr den på en unik mulighet til å lære noe nytt og til å utvikle seg.

Våre veilederes faglig bredde er vår styrke, noe som gjør at vi til enhver tid er faglig i stand til å møte deg som deltaker ut i fra din situasjon, og i din omstillings- og endringsprosess. Vi lærer også noe nytt hver dag, blant annet gjennom våre møter med de beste – nemlig deltakerne våre.

Som stolt faglig leder i Nordic Academy har jeg det øverste ansvaret for det faglige innholdet i våre kursgjennomføringer. Jeg er opptatt av at våre medarbeidere skal få det faglige påfyllet i hverdagen som gjør at vi er gode på å se deltakernes opparbeidede erfaringer og interesser inn i nye bransjer og stillinger for fremtiden.

Omstilling og endring er blitt en hverdag vi alle må forholde oss til. All erfaring tilsier at endring er positivt på sikt – også for deg.

Heidi S. SkredsvigFagansvarlig i Nordic Academy